ENTRENAMENTS PERSONALS

Entrenament personal one-to-one

Què és un entrenador personal?

Un entrenador personal s’adapta a les teves necessitats de forma individualitzada mitjançant un pla d’entrenament adaptat a les teves característiques. La seva professionalitat farà que a cada entrenament estiguis més motivat, que aconsegueixis els teus objectius en menys temps i que ho facis d’una manera més segura.

Tu decideixes // Horaris a mida // Diferents entrenadors // #supera’t

Iniciació a l’exercici físic: Dirigit a persones no habituades a l’exercici físic que volen treballar de forma correcta amb l’acompanyant d’un professional de l’esport per tal que l’entrenament sigui més efectiu i segur.

Salut, rehabilitació o readaptació a l’esforç: Enfocat a la millora de la salut, com la reeducació postural, recuperar-se d’alguna lesió, guanyar amplitud articular i força muscular, problemes d’esquena, entre d’altres.

Estètica: Dirigit a modelar la globalitat del cos a zones específiques segons les preferències del client.

Rendiment: Programa d’entrenament per a la preparació d’algun esport amb objectius de competir, preparació de proves físiques per accedir a CAFE, Cos de seguretat etc.

Pèrdua de pes: Enfocat principalment a la pèrdua de pes mitjançant l’increment de la despesa calòrica durant l’entrenament, alternant un treball de força i resistència muscular amb un treball cardiovascular.

Natació: Dirigit per a persones que vulguin perfeccionar la tècnica d’una manera ràpida i bé per a iniciar-se i obtenir resultats d’una manera immediata.

Pilates: Enfocat a tenir un major control i coneixement del propi cos aprenent a controlar-ne l’alineació, la respiració i guanyar flexibilitat i força abdominal.

Small Group Training

Tots volem estar sans, ser feliços, estar alegres i trobar-nos a nosaltres mateixos.

Però… què fas per aconseguir-ho?

Avui és un dia fantàstic per decidir millorar la teva vida.

Small Group Training és un format d’entrenament personalitzat en grups reduïts que està dirigit a persones que tinguin objectius comuns i que vulguin entrenar en equip. Aconsegueix els teus objectius de forma ràpida, segura i efectiva amb un entrenador i la motivació del grup que t’impulsarà a treballar més dur i assolir millors resultats.

Tonifica’t, recupera’t d’una lesió, millora el teu rendiment, complementa l’entrenament del teu esport favorit, reforça’t, vitalitza’t, prepara’t!

Sessions de 45 minuts

Mínim 4 persones

Màxim 6 persones

Demana una prova gratuïta