CURSOS DE NATACIÓ

27/11/2020

Hola cursetista!

Com bé saps tornen els cursets a partir de l’1 de desembre ^_^

Coincidint amb la reobertura del centre a partir de desembre, reprenem també els cursos de natació en el seu horari habitual. Estem molt contents de poder comptar de nou amb tots vosaltres.

Ara bé… què passa amb les classes que no s’han pogut realitzar durant el darrer tancament? Cap problema, les classes no gaudides es poden recuperar. Consulta la següent graella de disponibilitat de classes i reserva plaça a la recepció del centre a partir de dimarts vinent.

Si creus que en el teu cas aquesta opció de recuperació de sessions no gaudides no és factible en el teu cas concret, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres (info@lapiscinadelaselva.cat) indicant-ne el motiu i estudiarem cada cas per poder-vos oferir una solució que sigui satisfactòria per a ambdues parts.

On millor que a LaPiscina per aprendre a nedar o millorar el teu estil?

Els objectius generals d’aquesta cursets són: familiaritzar l’infant amb l’aigua i evitar reaccions negatives, desenvolupar diferents habilitats bàsiques i psicomotrius i educar la respiració en un medi diferent de l’habitual.

Quan ja són més grans (a partir dels 6 anys) té com a objectiu principal afavorir el desplaçament autònom de la canalla per l’aigua sense material auxiliar. A més a més, s’hi treballa la coordinació dels segments corporals amb les respiracions i la iniciació als diferents estils de la natació.

Treballem fomentant l’aprenentatge dinàmic i divertit, potenciant el desenvolupament garantint la seva continuïtat.

A partir dels 3 anys fins als 15 anys.

Els cursos tenen una periodicitat anual.

Els preus dels cursos i la forma de pagament són trimestrals.

Informació i inscripcions: info@lapiscinadelaselva.cat