Activitats Dirigides

 

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS DIRIGIDES (en ordre alfabètic):

NOVETAT! AQUA DANCE: Sessió d’entrenament aeròbic a l’aigua on es realitzen coreografies ballades de cançons actuals.

AQUA ESCOLA D’ESQUENA: Sessions especials d’activitat a l’aigua a on es realitzen exercicis específics per millorar la correcció postural. Sessió indicada per a persones amb patologies específiques.

AQUA GYM: Sessió d’entrenament aeròbic a l’aigua on es realitzen exercicis dinàmics amb un percentatge elevat de desplaçaments.

AQUA PILATES: Activitat de pilates a l’aigua d’una durada de 15 minuts. Intensitat moderada.

NOVETAT! BODYCOMBAT: Potent programa cardiovascular inspirat en les arts marcials, amb  moviments que deriven d’una gran varietat de disciplines com karate, boxa, taekwondo, tai chi i muay thai. Programa Les Mills.

NOVETAT! BODYPUMP: Enforteix, tonifica i defineix la musculatura de tot el cos a través de la combinació de diferents tècniques de musculació i entrenament funcional que produeixen una millora notable de la postura corporal. Programa Les Mills.

CARDIOTONOSessió d’entrenament muscular l’objectiu del qual es tonificar els principals grups musculars mitjançant exercicis d’entrenament cardiovascular.

CICLISME INDOOR: Es una activitat ideal per aquelles persones que volen realitzar bicicleta estàtica. La sessió de ciclisme indoor consisteix entrenar la capacitat aeròbica pedalant per un itinerari imaginari que el tècnic estructura alhora que marca unes cadències de pedaleig tot seguint el ritme de la música.

CIRCUIT SALA FITNESSConsisteix en 30 minuts de circuit amb màquines de cardio i musculació a la sala de fitness.Es treballa la força i la resistència.

CUIDA’T FUNCIONAL: Activitat per gaudir a l’aire lliure i l’exercici físic. Es programaran i organitzaran diferents pràctiques i mètodes a l’aire lliure interactuant amb els companys i elements de la natura de forma totalment funcional.

ESCOLA D’ESQUENA: Sessions d’exercicis realitzades per les nostres fisioterapeutes, per tal de millorar la correcció postural i alleugerir el dolor. Molt recomanable per a persones amb patologíes que no poden realitzar un exercici d’alta intensitat.

GAC: Sessió d’entrenament muscular específic de glutis, abdominals i cames.

GIM SUAU: És una activitat específicament dirigida a persones de més de 55 anys on es treballa de manera adaptada la millora de la condició física.

HIIT: El HIIT és un entrenament intervàlic d’alta intensitat amb l’objectiu de tonificar i cremar greix, al mateix temps, contribueix a l’augment de la capacitat pulmonar. Es realitzen intervals on es treballa amb una intensitat cardiovascular superior al 90% i s’intercala amb fases de recuperació.

IOGA: Ioga tradicional on es combinen les asanes (postures), pranayama (exercicis de respiració) i la flexibilitat tot enllaçat amb un seguit de moviments. Té com a objectiu incrementar l’estat de salut, la consciència i la relaxació.

PILATES: Activitat on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda fins la més perifèrica amb l’objectiu d’aconseguir un control precís del cos de la forma més saludable i eficient possible. S’incrementa la força i la flexibilitat del cos.

TONIFICACIÓ: Sessió d’entrenament muscular l’objectiu del qual és tonificar els principals grups musculars del cos, principalment, tronc, cames i els braços, mitjançant manuelles, gomes, step, bodybar, pilotes…

ZUMBA: És una activitat dirigida molt divertida. Es tracta de seguir una coreografia molt senzilla amb música 75% llatina i 25% de tot tipus amb la que es treballa exercici cardiovascular amb una intensitat mitja que ajuda a cremar moltes calories.

SERÀ IMPRESCINDIBLE PRESENTAR UN TIQUET DE RESERVA DE PLAÇA PER A LES SEGÜENTS ACTIVITATS:

(Els tiquets s’entregaran des de recepció a partir d’una hora abans de l’inici de la classe i només s’entregarà un tiquet per persona. El monitor recollirà el tiquet.)

  • Sessions d’aigua gym (30 places)
  • Sessions de ciclisme indoor (30 places)
  • Escola d’esquena (17 places)
  • Balls llatins (25 places)
  • GAC (30 places)
  • Pilates (20-25 places segons sala)
  • Power Pump (25 places)
  • Zumba (30 places)
  • Bodycombat ( 30 places)
  • Bodypump ( 25 places)